Markeringspalen

JDB Straatmeubilair heeft een mooi assortiment afzetpalen, markeringspalen, bolders, anti- ram palen en verkeerspalen. De palen vormen samen met het overige straatmeubilair één geheel in ontwerp en uitvoering.

In uitvoering en design heeft JDB Straatmeubilair ruime mogelijkheden en wij durven bijna te stellen dat als u de beoogde paal niet bij ons vindt, u hem nergens zal vinden. De metalen palen worden veelal geproduceerd uit RVS buis of uit stalen buis. De palen krijgen een thermische verzinking en hebben een 10 jaar anti- corrosie garantie bij normaal gebruik. Ook bijzonder zijn de gietijzeren palen voor een wat meer klassieke uitstraling.
JDB Straatmeubilair biedt u een ruime keuze in standaardkleuren maar ook zijn andere kleuren op aanvraag leverbaar.
Wij leveren houten palen in houtsoorten zoals Robinia, Kastanje, Eiken en Cloeziana maar ook in de wat minder duurzame soorten als Vuren, Grenen, Douglas en Lariks. Wij leveren vierkante en ronde palen maar dan wel FSC® CU - COC-801919 en/of PEFC - CU-PEFC-COC-801919 gecertificeerd. De Robinia en tropische hardhouten diamant- koppalen met rood/witte reflectiebanden worden door ons zeer veel verkocht.

De kunststof ronde palen en vierkante diamantkoppalen zijn misschien wel de meest toegepaste palen die in iedere stad of recreatiepark terug te vinden zijn. Oerdegelijk en mits de paal niet kapot gereden wordt hebben de palen een enorm lange levensduur. 

Laat u informeren door onze verkoopadviseurs en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Download productblad

Producten